Last minute singlereizen Indonesie

Ben je de kou en de regen zat? Boek dan gauw een last-minute singlereis naar Indonesie. Het tropische klimaat zal je gauw doen vergeten hoe koud het thuis ook alweer was. 

Ga met ons mee op een bijzondere duikreis, waar je kennis zult maken met de onderwaterwereld van Indonesie. We nemen je mee naar de mooiste duikspots van het land, waar je vervolgens zo'n vier duiken per dag kunt maken. Tussen de duiken door kun je uit het water klimmen voor een heerlijke Indonesische lunch, die je samen met de groep alleengaanden kunt eten onder de heerlijke zon. Naast de onderwaterwereld is er natuurlijk nog veel meer te beleven op het land. Zo kun je gaan wildwaterraften, een trektocht doen door de jungle, op zoek naar watervallen of breng een bezoek aan de kleurrijke stad Manado. Hier kun je lokale marktjes bezoeken of een bezoek brengen aan Chinese tempels.

Bewonder het vriendelijke Indonesie tijdens een lastminute single reis!

Singlereis Indonesië BALI

Accommodatie Indonesië ***

Singlereis Indonesië BALI

Het Indonesische eiland Bali zal je verrassen. Met deze 16-daagse rondreis ervaar je de rijke cultuur in alle facetten: de prachtige natuur, de Balinese keuken, de vriendelijke bevolking met haar eeuwenoude tradities, maar ook de witte zandstranden om te snorkelen, te duiken, te surfen of om te genieten van de zon. Lees meer.

Indonesië | Bali | Sanur
Vanaf
€ 1199,00