Last minute singlereizen Egypte

Last minute singlereizen Egypte; Egypte is geliefd als singlereis bij single zonaanbidders, duikers, cultuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers. De Nijlcruise is een topper onder de singlevakanties en moet je een keer meegemaakt hebben. Zo combineer je relaxen en cultuur in een reis. Het aanbod singlevakanties naar Egypte is niet altijd even groot, maar als de temperatuur in Nederland daalt stijgt de belangstelling voor Egypte. Ben je een duikliefhebber, dan kun je in Egypte je hart ophalen. Velen kiezen voor de strandbestemmingen waar de zon volop schijnt en het goed toeven is in de vele luxe resorts. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een cruise over de Nijl in goed gezelschap van andere singles genieten van de rust, het uitzicht, de luxe en de vele culturele hoogtepunten. Wat je ook kiest, Egypte zal je bevallen.

Bekijk hier alle last minute singlereizen naar Egypte.

Singlereis Egypte CULTUUR & STRAND

Accommodaties Egypte ***

Singlereis Egypte CULTUUR & STRAND

De Egyptische cultuur en geschiedenis is wereldberoemd! Daarom zit een reis naar Egypte natuurlijk bomvol prachtige oudheden. Ontdek de piramides of ga op bezoek bij de graftombes in Luxor. Toch biedt Egypte nog veel meer. Lees meer.

Egypte | Caïro | Caïro city
Vanaf
€ 951,00

Singlereis Egypte 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SEB **

Singlereis Egypte 15-DAAGSE RONDREIS

Wil je Egypte écht ontdekken? Dat kan tijdens deze rondreis! Samen met een groep gezellige leeftijdsgenoten bezoek je de meest bijzondere plekken van Egypte. Denk aan de Abu Simbel tempel, de schatten van Luxor of de onderwaterwereld van de Rode Zee. Lees meer.

Egypte | Caïro | Caïro city
Vanaf
€ 1325,00