Last minute singlereizen Gambia

Wil jij een lastminute naar de zon? Kies dan voor Gambia! Op ongeveer zes uur vliegen vind je het kleinste land van Afrika, dat grenst aan de Atlantische Oceaan.

Ontdek de tropische stranden, gastvrije bevolking en de cultuur van Gambia met een single reis. Tijdens deze fantastische vakanties kun je natuurlijk gaan genieten op de prachtige stranden, maar er zijn ook genoeg excursies om het land te gaan ontdekken! Wat denk je bijvoorbeeld van een bezoek aan een krokodillenpool, wandelen door een natuurreservaat, een safaritocht om wilde dieren te spotten of lokale marktjes bezoeken. Natuurlijk nemen we je ook mee naar de hoofdstad Kololi, de hoofdstad van dit land. Hier kun je lekker luieren op ''de Strip'', waar je allerlei restaurants, hotels en clubs kunt vinden. Ook kun je hier de kleurrijke markten bezoeken of musea bezoeken.

Ben jij wel klaar voor een avontuur in de winterzon? Ga dan mee op een last minute reis naar Gambia, samen met een groep gelijkgestemden. Wie weet spot je ondertussen nog wat nijlpaarden, chimpansees en giraffen...

Op dit moment zijn er geen last-minute singlereizen naar Gambia gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.