Last minute singlereizen Indonesië

Ben je de kou en de regen zat? Boek dan gauw een last-minute singlereis naar Indonesië. Het tropische klimaat zal je gauw doen vergeten hoe koud het thuis ook alweer was. 

Ga met ons mee op een bijzondere duikreis, waar je kennis zult maken met de onderwaterwereld van Indonesië. We nemen je mee naar de mooiste duikspots van het land, waar je vervolgens zo'n vier duiken per dag kunt maken. Tussen de duiken door kun je uit het water klimmen voor een heerlijke Indonesische lunch, die je samen met de groep alleengaanden kunt eten onder de heerlijke zon. Naast de onderwaterwereld is er natuurlijk nog veel meer te beleven op het land. Zo kun je gaan wildwaterraften, een trektocht doen door de jungle, op zoek naar watervallen of breng een bezoek aan de kleurrijke stad Manado. Hier kun je lokale marktjes bezoeken of een bezoek brengen aan Chinese tempels.

Bewonder het vriendelijke Indonesië tijdens een lastminute single reis!

Singlereis HBO+ GENIETEN OP BALI

Jambuluwuk Oceano ****

Singlereis HBO+ GENIETEN OP BALI

Ga je mee naar een van de mooiste eilanden van de wereld? Geniet van de gastvrijheid, het mooie weer, de prachtige lange stranden en de bijzondere cultuur van Bali. Dit is een plek die je gewoon een keer bezocht moet hebben in je leven! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Indonesië | Bali | Seminyak
Vanaf
€ 1599,00