Last minute singlereizen Nederlandse Antillen

Ook al zijn de Nederlandse Antillen officieel geen land meer, het is nog steeds een bekende verzamelnaam voor deze bijzondere vakantiebestemmingen. Als je op zoek bent naar een lastminute singlereis in een rustige omgeving waar de natuur ook nog een prachtig is, raden wij je aan om eens een bezoek te brengen aan Bonaire!

Het eiland staat bekend als een duikparadijs, waar je zeker 80 verschillende duikspots kunt vinden. Onder water vind je een kleurige wereld boordevol koralen en tropische vissen. Zo vind je hier onder andere papegaaivissen, zeepaardjes en lipvissen. Na het duiken kun je samen met de andere vrijgezellen op de hagelwitte stranden genieten van de heerlijke zon. In Bonaire kan het wel 30 graden worden en de zon schijnt er het hele jaar door! Het maakt dus niet uit wanneer je dit eiland bezoekt, je kunt er altijd gaan genieten.

Er is natuurlijk veel meer te beleven naast het duiken. Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire, wat natuurlijk bomvol staat met kleurrijke huisjes; een echte must-see! Ook kun je hier goed winkelen of samen met de groep genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants aan de promenade. 

Ga met ons mee op een bijzondere single vakantie en vergeet ook niet om wat flamingo's te spotten!

Singlereis Duikvakantie Bonaire HET DUIKERSPARADIJS

Boutique Resort BelnemHouse ****

Singlereis Duikvakantie Bonaire  HET DUIKERSPARADIJS

Bonaire is het duikersparadijs! Dit is al een aantal jaren één van onze populairste duik bestemmingen waar veel deelnemers regelmatig terugkeren. Maar nu een luxe resort. Tijdens deze reis zal je kennis gaan maken met het kleurrijke onderwaterparadijs van Bonaire. Duiken, leren duiken en snorkelen is allen mogelijk Lees meer.

Nederlandse Antillen | Bonaire | Kralendijk
Vanaf
€ 2395,00